Jácinttal kedveskedik nőnapon Mesterházy

Vágólapra másolva!
Illatos jácintot ad várhatóan feleségének és lányának nőnap alkalmából Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje - tudta meg a Vasárnapi Ász. Orbán Viktor, a Fidesz kormányfő-jelöltje még nem biztos, hogy tart nőnapot, Vona Gábor jobbikos kormányfő-jelölt pedig elmondta: minden nőnapon meglepi egy szál virággal feleségét és munkatársnőit.
Vágólapra másolva!

Mesterházy Attila és kisfia hétfőn reggel illatos jácinttal ébreszti a család két női tagját, a szocialista miniszterelnök-jelölt feleségét és kislányát - írja a Vasárnapi Ász. A politikus és fia titokban már szombaton megvették a nőnapi virágot, mert a családfő a kampány miatt vasárnap erre már nem érne rá.

A lapnak nem sikerült megtudnia, hogy orbán Viktor Fidesz-elnök hogyan köszönti nőnapon feleségét és négy lányát, de állítólag Orbánéknál a nőnap nem jelentős ünnep, bár most a kampány miatt lehet, hogy az lesz.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje elárulta, nagy tisztelője a szebbik nemnek, és sosem feledkezik meg arról, hogy feleségét, Krisztinát és a munkatársnőit egy-egy szál virággal meglepje - írja a lap.