Vágólapra másolva!
Az esélyesebb Fehérvár 7-2-re nyert a vendég Dab.Docler ellen a jégkorong ob I döntősorozatának második, vasárnapi mérkőzésén, így összesítésben 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban. A következő felvonásra kedden, 18 órától kerül sor Dunaújvárosban.

Jégkorong ob I, döntő, 2. mérkőzés:
Sapa Fehérvár AV19 - Dab.Docler 7-2 (1-1, 6-1, 0-0)
Gól:
Kovács (4.), Palkovics (21.), Nagy (22.), Vas M. (28.), Benk (30., 37.), Vas J. (32.), illetve Magosi (1.), Virág (23.)

Az első meccset 7-0-ra elbukó, fáradt, ám ezúttal felpörgött állapotban hokizó Dunaújváros már az 52. másodpercben vezetést szerzett, majd a szokatlan déli kezdési időpont miatt nehezebben ébredő hazaiak már a negyedik percben egyenlítettek.

A folytatásban inkább a kiállítások adtak munkát a jegyzőkönyvvezetőnek, nem pedig a gólok beírása. A 2003 óta sorozatban bajnok Volán több helyzetet dolgozott ki, ám Kiss Tamás - aki egyedüli benevezett újvárosi kapus volt ezen a napon - becsülettel állta a rohamokat.

A második játékrész a fehérváriak döntő fölényét hozta, féltucat gólt szereztek ebben a meccsszakaszban, hármat emberelőnyben ütöttek. A vendégektől csak Virág volt eredményes, akinek távoli lövését elnézte a viszonylag kevés lövést kapó Hetényi.

A záróperiódusban már egyik együttes sem hajtott teljes elánnal.