Kilép az MDF-ből az egyik alelnök

Vágólapra másolva!
Eötvös Mihály salgótarjáni jelöltként még hozzásegítette az MDF-et a Nógrád megyei listához, de visszalépett és kilép a pártból is, mert nem ért egyet Bokros jelölésével és elképzeléseivel.
Vágólapra másolva!

Kilép az MDF-ből Eötvös Mihály, a párt egyik alenöke és Nógrád megyei elnöke, mert úgy látja, Bokros Lajos európai parlamenti képviselőjelöltségével rossz folyamatok indultak el a pártban. Eötvös kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy azért lép ki a pártból, és azért lépett vissza az egyéni képviselőjelöltségtől is, mert ezt a politikát már nem tudja felvállalni.

Eötvöst a párt Salgótarjában indította volna egyéni jelöltként a választásokon. A megyei elnök össze is szedte a szükséges ajánlószelvényeket, leadta őket a választási bizottságnál, majd bejelentette, hogy visszalép a jelöltségtől. Eötvösön kívül Nódrádban csak egy jelöltnek sikerült összegyűjtenie a 750 ajánlószelvényt, a területi lista állításához pedig kettőre lett volna szükség. A választási bizottság hétfőn mégis úgy döntött, hogy Eötvös visszalépésre ellenére az MDF Nógrádban is állíthat listát.