Az MDF a Fidesz támogatására buzdítja székesfehérvári szavazóit

Vágólapra másolva!
Arra bíztatja szimpatizánsait a székesfehérvári MDF, hogy a választás második fordulójában a Fidesz-KDNP jelöltjére, Cser-Palkovics Andrásra szavazzanak. Viniczai Tibor MDF-es alpolgármester szerint a két pártnak vannak közös érdekeik.
Vágólapra másolva!

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) székesfehérvári szervezete azt kéri szavazóitól és szimpatizánsaitól, hogy a választás második fordulójában a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelöltjére, Cser-Palkovics Andrásra voksoljanak - jelentette be szerdán Székesfehérváron Viniczai Tibor, a párt alelnöke.

A helyi kezdeményezést Viniczai azzal indokolta, hogy a két pártnak vannak közös értékei. Másik indoka az volt, hogy annak idején, amikor a város közgyűlésében a Fidesz lemondásra szólította fel az alpolgármestereket, vele - aki ugyancsak ezt a posztot tölti be -, kivételt tett. A párt a jövőben a "jobbközép értékrend szerint" kíván politizálni - fejtette ki Viniczai. Hosszútávon szükség van rá, hogy jobbközép pártként az MDF ott legyen a politikai szereplők között - tette hozzá.