Vágólapra másolva!
"Ilyen vereséget még nem szenvedtem el soha" - kommentálta Kótai Mihály a péntek esti WBA-címmeccsen elszenvedett vereségét. A magyar bokszolóra háromszor számoltak rá, végül a nyolcadik menetben leléptették.

Kótai Mihály több padlózást követően technikai KO-val vereséget szenvedett a Kijevben rendezett Avtandil Khurtsidze elleni WBA interkontinentális és EBA középsúlyú címmérkőzésen. A fájó fiaskó után megszólaltak az érintettek.

"Küzdelmes meccs volt, amelyben a grúz bizonyult erősebbnek. Misi sajnos dekoncentrált volt, és ez három rászámolást eredményezett. Sok volt a dulakodás, a mérkőzést végérvényesen Khurtsidze fejelése által okozott sérülés döntötte el" - értékelt Veres László edző.

"El vagyok kenődve, ilyen vereséget még nem szenvedtem el soha. Megpróbáltam megvalósítani, amit előtte megbeszéltünk Lacival, de sajnos nem sikerült. Belementem egy olyan verekedésbe, amibe nem kellett volna. Miután padlóra kerültem, teljesen kizökkentem, és nem tudtam újítani" - nyilatkozott a profiboksz.hu-nak Kótai Mihály.

www.profiboksz.hu