Vágólapra másolva!
Gera Zoltánt választották a Fulham legjobbjának a 2009/10-es idényben a londoni labdarúgócsapat szurkolói.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a magyar támadó kapta a legtöbb voksot Bobby Zamorát és Aaron Hughes-t megelőzve.

"Nagyon elégedett vagyok, hogy drukkereink engem láttak a legjobbnak, de egyúttal meg is lepett. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, edzőinknek, a klubnak és különösen a szurkolóinknak, akik egész szezonban fantasztikusak voltak" - mondta Gera. Hozzátette, valamennyi meccset élvezte az idényben, amelyen pályára lépett, s kiemelte, hogy fantasztikus élmény volt az Európa Ligában bemutatott menetelés.

Gera elsősorban annak köszönheti az elismerést, hogy a második számú európai kupasorozatban hat találatával a döntőbe jutott Fulham legeredményesebb játékosa volt a nemzetközi porondon. Két góljával elévülhetetlen érdemeket szerzett a Juventus kiejtésében, valamint a Hamburger SV elleni elődöntő visszavágóján ő lőtte a finálét érő gólt.

A hamburgi Euróa Liga-döntőt megelőző napon és estén az [origo] riportere saját szemével látta, milyen népszerű a magyar játékos a londoni csapat szurkolóinak körében: a Fulham-drukkerek dalt költöttek a tiszteletére, és másnap, a mérkőzésen is többször felhangzott a Gerát éltető kórus.