Ingyenes pályázatsegítő képzések vállalkozásoknak

Vágólapra másolva!
Új szolgáltató társaság segíti a vállalkozásokat a hatékony uniós pályáztatásban: a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) ingyenes képzéseket biztosít a cégeknek, hogy meglegyenek a pályázatok sikeres kezeléséhez szükséges ismereteik - írja a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

Az uniós és hazai pályázatok közreműködő szervezete, a MAG ingyenes képzésekkel segíti a hazai vállalkozásokat a hatékony pályázatoknál. A képzések célja, hogy a nyertesek világosan átlássák a pályázatkezelési folyamatot, valamint saját projektjük életútját.

A MAG figyelembe veszi, hogy az ügyfélszolgálatokra érkező visszajelzések jelentős része a nyomtatványok kitöltéséhez és a pályázati projektek hatékony kezeléséhez kapcsolódnak, így ezek alapján állították össze az oktatás tematikáját.

A cél a hiánypótlások számának csökkentése, a szerződéskötések és kifizetések felgyorsítása. A képzés segítséget nyújt a hazai vállalkozások számára a leggyakoribb hibák elkerüléséhez, amihez hozzájárul az is, hogy a résztvevők konzultálhatnak a MAG szakértőivel.

A képzésekre havonta két alkalommal, váltott témakörökben kerül sor, a témák egymásra épülnek, de külön-külön is hatékony segítséget nyújtanak. A rendezvényekre a MAG ügyfelei jelentkezhetnek, számukra az oktatás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött - írja a Világgazdaság.

A MAG tulajdonosa a Magyar Fejlesztési Bank, további részletekről itt tájékozódhat.