Vágólapra másolva!
A Chelsea-től távozó Michael Ballackot szívesen átigazolná korábbi csapata, a Bayer Leverkusen. A 33 éves német középpályás korábban elmondta, hogy szívesen folytatná pályafutását hazájában.

A német élvonalbeli Bayer Leverkusen szerződést készül kínálni a szabadon igazolható korábbi játékosáért, Michael Ballackért. A német középpályásnak június végén jár le a szerződése a Chelsea-nél, a szerződéshosszabbításban azonban nem sikerült megállapodnia a londoni csapattal.

"Nem akarom titkolni: ha egy olyan korábbi játékosunk van a játékospiacon, mint Michael Ballack, akkor elgondolkodunk a szerződtetésében" - jelentette ki Rudi Völler sportigazgató. "Folyamatosan kapcsolatban álltunk vele az elmúlt években, és most komolyan felmerült az átigazolása" - mondta Völler.

A Leverkusen gazdasági vezetője, Wolfgang Holzhauser pesszimistábban áll hozzá Ballack megszerzéséhez. "Alapesetben Ballack-szintű játékosok nem szerepelnek az átigazolási terveink között. Csak abban az esetben szerezhetnénk meg őt, ha alacsonyabb fizetésért is csatlakozna hozzánk" - mondta Holzhauser.

Ballack 1999 és 2002 között játszott már a Leverkusenben, ahonnan a Bayern München érintésével igazolt a Chelsea-be. A londoni csapatnál eltöltött négy éve alatt 105 mérkőzésen 17 gólt szerzett a német középpályás. Ballack az elmúlt napokban kifejtette, hogy szívesen visszatérne Németországba.