IPad-gyilkossal készül a Samsung

Vágólapra másolva!
A legújabb Android operációs rendszert futtató táblagépet tervez kiadni a Samsung. A Galaxy Tab becenevű készülék minden fontosabb adata kiszivárgott, egyedül az árát nem tudjuk még.
Vágólapra másolva!

Épp csak beállított termékfotók nem szivárogtak ki a Samsung készülő Galaxy Tab nevű táblaszámítógépéről. Persze, akiket a készülék külseje érdekel, az pár elcsípett fotón ezt is megcsodálhatja. A kütyü az Android legújabb, 2.2-es, Froyo becenevű változatát fogja futtatni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Már a hét colos tablet is nagynak tűnik egy telefon mellett

A pletykák szerint a táblagép három méretben is beszerezhető lesz: hét, nyolc és tíz hüvelykes képátlójú variánsok készülnek. Először a legkisebb verzió kerül piacra augusztusban, a nagyobb táblákra hónapokat kell még várni.

Mi van a motorháztető alatt?

A híreket elsőként kiszivárogtató dél-afrikai samsungos Twitter-felhasználó szerint a Galaxy Tab nagyfelbontású Super AMOLED képernyővel és 3,5-es - hagyományos - fülhallgató csatlakozóval fog rendelkezni. A készülékről közzétett képeken látható, hogy az Android operációs rendszer felületéről nem tűnt el a telefon funkciókat bekapcsoló ikon. Ez alapján arra gyanakodnak, hogy a tablet telefon vagy legalább VOIP internettelefon funkciókkal is rendelkezik.

A gép lelkét egy 1,2 gigahertzes A8-as ARM mag adja. A készülékbe várhatóan 16 gigabájtnyi flash memóriát építenek, amit micro SD-kártyákkal 32 gigabájtra lehet bővíteni. A legkisebb típus 4000 mAh-s akkumulátorral fog rendelkezni, és 370 grammot fog nyomni.