Hazaküldik az anyázó Anelkát

Vágólapra másolva!
A Canal+ szerint vasárnap hazaküldik a Mexikó elleni meccs szünetében Raymond Domenech szövetségi kapitánynak anyázó Nicolas Anelkát.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal azután, hogy nyilvánosságra került, Anelka elküldte a k***a anyjába Domenechet, hazaküldenék a francia csatárt. A francia válogatott körüli káoszra jellemző, hogy ez nem az eset megtörténte után, hanem nyilvánosságra kerülése miatt került sor.

Az egyik angol újság szerint Yoann Gourcuff első meccsen mutatott gyenge játéka is a rossz közösség miatt volt, ugyanis Anelka Ribéryvel együtt folyamatosan zrikálta a fiatal középpályást. A dél-afrikaiak elleni utolsó meccset sárga lapjai miatt kihagyó Jérémy Toulalan is utalt a megosztottságra.

"Három-négy napunk van arra, hogy kitaláljuk, mit rontottunk el. Hosszasan lehet elemezgetni, de csak az számít, amit a pályán nyújtunk. Ha azonban nem küzdünk egymásért, akkor nehéz eredményt elérni" - mondta a Lyon középpályása.

"Mindenkinek önvizsgálatot kell tartania, de ezt mások helyett nem teszem meg" - mondta Toulalan. A francia labdarúgó-szövetség elnökhelyettese is megszólalt az Anelka-ügyben: "Ha valóban elhangoztak azok a szavak, akkor semmi keresnivalója nincs Dél-Afrikában".