Robben és Pirlo is megkezdené a vb-szereplést

Vágólapra másolva!
A csoportkör záró fordulójában két sérüléssel bajlódó sztár is visszatérhet csapatába. Azonban míg Arjen Robben egy szárnyaló és már továbbjutott gárdában kóstolhat bele a vébé légkörébe, addig Andrea Pirlónak élet-halál harc lesz a Szlovákia elleni meccs.
Vágólapra másolva!

Az AC Milan játékmestere vádlisérülése miatt kénytelen volt kihagyni a világbajnoki címvédő olasz válogatott Paraguay és Új-Zéland elleni csoportmérkőzését is. A helyén játszó firenzei Riccardo Montolivo nem tudott felnőni a feladathoz, és képtelen volt fazont szabni az olasz támadásoknak. A csapat így mindkét meccsén nyögvenyelős döntetlen játszott, és az utolsó körben muszáj legyőznie a pont nélkül álló Szlovákiát, ha tovább akar jutni.

A magyar válogatott elleni felkészülési mérkőzésen combizom húzódást szenvedő Arjen Robbennek nincsenek ilyen gondjai. A holland válogatott a Dánia és Japán elleni győzelmével már továbbjutott az E csoportból. Így a Bayern München szélsője Kamerun ellen egy tét nélküli mérkőzésen térhet vissza.

Így sérült meg Robben a magyar válogatott ellen

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Iqq7hwCX8uJirYtH

Robben készen áll a játékra, a holland kapitány, Bert van Marwijk pedig a játékosra bízza a döntést.

"Meghagyom neki a döntést, elvégre ő ismeri a legjobban a saját testét, és tudatni fogja velem, ha készen áll a játékra. Lehet, hogy ez a harmadik csoportmérkőzésen lesz, de az is lehet, hogy csak a nyolcaddöntőben."