Vágólapra másolva!
Nem sikerült megegyeznie Fülöp Mártonnak az Ipswich Town csapatával. A Sunderland Echo értesülései szerint a kapusért a spanyol bajnokság újonca, a Hercules Alicante is érdeklődik.

Hiába tárgyalt már hetek óta Fülöp Márton, a Sunderland és az Ipswich Town, most úgy tűnik, hogy a magyar kapus mégsem Roy Keane Championshipben szereplő csapatánál folytatja pályafutását, írja a Sunderland Echo című napilap online kiadása.

A lap információi szerint a felek annyiszor változtatták meg álláspontjukat, hogy végül a Sunderlandnél elfogyott a türelmet, és ultimátumot adott az Ipswichnek: vagy záros határidőn belül megegyezik a magyar válogatott kapusával, vagy véget vetnek a tárgyalásoknak.

Jelen állás szerint nem lesz megegyezés, ugyanis Roy Keane újabb ötlettel állt elő: nem megvenni szeretnék Fülöpöt, csupán kölcsönben vinnék a Portman Roadra. Ebben a Sunderland, amelyik minden áron túl akar adni a játékoson, nem ment bele, majd magával Fülöppel sem sikerült az Ipswichnek megegyeznie a személyét érintő részletekről.

Az angol lap szerint így most az is előfordulhat, hogy Fülöp hat év után elhagyja Angliát, ugyanis a kapusért újfent bejelentkezett a spanyol élvonal újonca, a Hercules Alicante, amelyik egyszer már ajánlatot tett, azt azonban Steve Bruce még elutasította. Most az Ipswich kudarcán felbuzdulva a spanyolok újra próbálkozhatnak, ezúttal már vetélytárs nélkül.