Vágólapra másolva!
Két évvel Vitalij Klicsko elleni veresége után szeptember 11-én ismét Németországban bokszol Samuel Peter. A WBA korábbi nehézsúlyú világbajnoka most a súlycsoportot uraló Vlagyimir Klicskóval néz majd farkasszemet.

Vlagyimir Klicsko a visszalépő Povetkin miatt ad visszavágási lehetőséget Peternek, akit öt évvel ezelőtt pontozással vert meg egy izgalmas összecsapáson. "Az a három leütés még mindig az emlékezetemben van, és Peternek is ez ad reményt, biztosan mondogatja magának, hogy megint meg tudom csinálni. De most már tudom, hogyan védekezzek ellene. Akkor jó pár dologra nem figyeltem, például a tarkóütéseire, de most már sokkal okosabb vagyok" - mondta Klicsko, aki a publikum szerepéről is ejtett pár szót.

"Amíg látszanak az érzelmek a nézőkön, függetlenül, hogy tapsolnak vagy fütyülnek, addig egy jó publikumról beszélhetünk. Amúgy számomra talán jobb is, ha mindenki ellenem van. Tudom viccesen hangzik, de pszichológiai szempontból kicsit könnyebb ha kifütyülnek, mivel ez még jobban feltüzel. Nem akarok csalódást okozni a szurkolóknak, persze Frankfurtban mindenki velem lesz, de azért így is nyerni fogok."