Vágólapra másolva!
A Bayern München győzelemmel kezdte a bajnokságot, de a Wolfsburg elleni találkozón a csapat argentin középhátvédje, Martín Demichelis még a kispadon sem kapott helyet. A védő elégedetlen azzal, hogy nem kezdő, de a bajorok nem akarják elengedni.

Demichelis az előző szezonban alapember volt, ám a mostani idény előtt egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy Louis van Gaal csak csereként számol vele. A holland edző a védelem tengelyében a Daniel van Buyten, Holger Badstuber duót képzelte el, sőt, még a kölcsönből visszaérkezett brazil Breno is az argentin bekk előtt volt a sorban. Mindezt a hét elején Van Gaal Demichelisnek is elmondta, aki a hírek szerint rosszul fogadta a hírt, majd arra kérte a szakvezetőt, hogy ez esetben a Wolfsburg ellen ne is nevezze.

Demichelis ennek megfelelően kihagyta a találkozót, de az egyesület vezetősége szerint szó sincsen arról, hogy eladnák az argentint. A klub sportigazgatója, Christian Nerlinger szerint érthető, hogy a védő nehezen dolgozza fel a helyzetet, ám mivel a csapatnak négy középhátvédre van szüksége, ezért kizártnak tartja, hogy megváljanak a dél-amerikaitól. A jelek szerint Demichelis is beletörődött helyzetébe, hiszen a vasárnapi edzésen már ott volt a többiek között.

Átigazolási hírek

A Manchester United szerb középhátvédje, Nemanja Vidics 2014-ig meghosszabbította szerződését. Az Aston Villa védőjét, Luke Youngot a West Ham United szeretné megszerezni. Az Olympique Lyon leigazolta a Toulouse középcsatárát, André-Pierre Gignacot. A Real Madrid holland játékosa, Royston Drenthe a Benficába tart.

www.global-soccer.eu