Vágólapra másolva!
José Mourinho Fabio Capellóról mondott kemény szavait idézte a napokban a Daily Mirror - csakhogy a portugál edző nem beszélt az angol válogatottról az újsággal, ezért szóvivője útján közölte: per indításán gondolkodik.

"A szövetségi kapitány tehet a vb-kudarcról. Capello soha nem lesz sikeres az angol válogatottal, mert rendkívül egyoldalú a viszonya a játékosokkal" - idézte a lap Mourinhót.

"Kérdezzenek meg bárkit itt a Real Madridnál, meg fogják mondani. Egyszerűen képtelen változtatni. Azzal nem megy semmire egy edző, ha csak üvölt a játékosaival. A futballistáknak arra van szükségük, hogy különlegesnek érezzék magukat" - írta még egyebek mellett a brit újság, állítása szerint a portugál edző véleményét.

Mourinho azonban hevesen tagadta, hogy ilyeneket nyilatkozott volna, a tréner madridi szóvivője, Eladio Parames közleményt juttatott el a spanyol sajtóhoz: "A Daily Mirror interjúja teljes tévedés. José Mourinho sosem beszélt a lappal, és kategórikusan cáfolja, hogy ő mondta volna az ott leírtakat."

Parames hozzátette, hogy Mourinho a Mirror beperlésén gondolkodik.