Ingyen navigációt kapnak az iPhone tulajdonosok

Vágólapra másolva!
Ingyenes magyarországi navigációt ad ügyfeleinek a T-Mobile. Az iPhone 3G és 3GS készülékekre letölthető Navigon szoftver két évig használható és frissíthető ingyenesen.
Vágólapra másolva!

A Navigon select nevű szoftver az okostelefon beépített GPS-vevőjét használja. A program egyaránt alkalmas gyalogos, biciklis és autós navigációra, az utóbbi üzemmódban a sávok kiválasztásában is segíti a sofőrt. A program emellett egyszerű parkolókeresést, internetkapcsolat nélküli is használható helyadatbázist, valamint magyar nyelvű hangutasításokat is tartalmaz.

A szoftver a letöltést és aktiválást követően két évig használható és frissíthető ingyenesen. A program mérete 1.8 gigabájt, ezért először a számítógépre kell letölteni az iTunes segítségével a telepítőcsomagot, csak ezután lehet a készülékre másolni. Az installáláshoz a készüléken legalább 3.6 gigabájtnyi üres helyre van szükség.

Az ingyenes csomag csupán a magyarországi térképeket tartalmazza. Igény esetén a Navigon select menüjéből azonban meg lehet venni a többi európai ország térképeit is.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.