Vágólapra másolva!
Még az átigazolási időszak zárása előtt távozna a Hull Citytől Halmosi Péter, miután Nigel Pearson edző közölte vele: nem része a terveinek.

A héten négyszemközt beszélgetett Halmosi Péter és az angol másodosztályú Hull City menedzsere, Nigel Pearson. A harmincéves magyar válogatott játékos stabil kezdő szeretne lenni, ám az edző nem számol vele, derült ki a megbeszélésen egy helyi újság beszámolójából.

Halmosi az elmúlt fél évet kölcsönben a Haladásnál töltötte, a legújabb fejlemények tükrében pedig a végleges hazatérését fontolgatja. Az angol lap szerint heti 16 ezer fontot kereső játékosnak az átigazolási időszak kedd esti hat órás zárásáig kellene csapatot találnia.

Angliában úgy tudják, a Championship néhány klubjánál a kölcsönszerződés is felmerült, a Hull pedig állná Halmosi fizetésének egy részét. A legvalószínűbb azonban, hogy a középpályás visszatér Magyarországra - amennyiben ez nem jön össze, hét nap múlva kezdődik az kölcsönszerződési időszak, amit megpróbálhat kihasználni Halmosi.

A magyar játékos a héten a Ligakupában sem lépett pályára a Brentford ellen, szerződése még a 2010-11-es idény végéig érvényes.