Vágólapra másolva!
Kis kihagyás után visszatérhet a pályára Kirsner Erika: a Vác nőikézilabda-csapatának menedzsere a nyáron ugyan visszavonult, de Vaszari Virág térdsérülése miatt ismét edzésbe állt.

Újra edzésbe állt Vácott Kirsner Erika, aki 2010 tavaszán fejezte be aktív sportolói pályafutását, azóta pedig a váci nőikézilabda-csapat menedzsereként dolgozik, és még az is előfordulhat, hogy tétmérkőzéseken is pályára lép.

"A hírből annyi igaz, hogy a Vác kikérte és meg is kapta az igazolásomat, de erre egy sérülés miatt volt szükség - mondta a Kézi.hu szakportál érdeklődésére Kirsner Erika. "Vaszari Virág oldalszalag-szakadást szenvedett, és a helyére kell sürgősen egy balszélső a csapatba, Németh Andrással egyeztetve pedig úgy döntöttünk, én ugrom be a helyére. Amikor nyáron menedzserként a klubhoz érkeztem, benne volt a megállapodásomban, hogy vészhelyzet esetén számítanak a játékomra. Ám azt nem gondoltuk volna, hogy erre már a szezon elején sor kerülhet."

Németh András, a váciak vezetőedzője a Vac.hu-nak elmondta, a 34 éves korábbi válogatott játékos csak rövid időt hagyott ki, az edzésmunkával sem állt le teljesen, így remény van arra, hogy zökkenőmentesen beilleszkedik az együttesbe és hasznára lesz a csapatnak.