Vágólapra másolva!
November 13-án rendezik a Manny Pacquiao - Antonio Margarito nagyváltósúlyú WBC világbajnoki mérkőzést. Pacquiao a tőle szokottnál is vehemensebben készül a bokszmeccsre.

Az időközben politikai pályára lépő Pacquiao a múlt hét során lábfájdalmakra panaszkodott, ám promótere, Bob Arum szerint ez már a múlté, sőt, Pacquiao nem csak a kesztyűpartnereket aprítja, hanem főedzőjét, Freddie Roachot is, aki az edzések során három alkalommal is a padlón találta magát.

Kemény tréningekben természetesen a másik táborban sincs hiány, a háromszoros váltósúlyú világbajnok mindent megtesz, hogy megkaparintsa Pacquiao skalpját: "Tudom, hogy ez a meccs mennyire fontos a karrierem szempontjából, illetve az egész mexikói népnek. Ez az, amiért olyan keményen készülök, mint még soha életemben és meg fogom verni Pacquiaót, bizonyítva, hogy én vagyok a világ egyik legjobb ökölvívója. A cím nagyon fontos számomra, de ami még lényegesebb, hogy nagy meccset lássanak a rajongók, olyat, amiről még hosszú ideig beszélni fognak. Szeretem a harcot és Manny már bizonyította, hogy igazi harcos. Ez a meccs igazi háború lesz."