Netről is feltölthető a T-Mobile-os egyenleg

Vágólapra másolva!
A T-Mobile ügyfelei bankkártyás fizetéssel vagy Mobil Vásárlás keretében már az interneten is feltölthetik Domino kártyájuk vagy előfizetésük egyenlegét. A szolgáltatás kényelmesebb, mint a feltöltőkártya-vásárlás, díjmentes, és külföldről is működik.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile honlapján a feltöltés történhet regisztráció és belépés nélkül vagy a My T-Mobile használatával. Az előbbi megoldás előnye, hogy azonnal elérhető, a feltöltést bankkártyás fizetéssel bárki kezdeményezheti, nem szükséges, hogy a T-Mobile ügyfele legyen.

Forrás: [origo]
Regisztrálni sem kell a feltöltés használatához

A My T-Mobile használata olyan plusz lehetőségekkel jár, mint a feltöltött számok eltárolása vagy a korábbi tranzakciók megtekintése. Emellett lehetőség van az egyes feltöltések űrlapként történő elmentésére is, így a gyakran végzett tranzakciók gyorsabban, kényelmesebben elvégezhetők. A My T-Mobile választásával a bankkártyás fizetés mellett havidíjas ügyfelek a Mobil Vásárlás keretében havi számlájuk terhére is feltölthetik saját vagy másik T-Mobile előfizető egyenlegét, és ennek során 1500, 3500, 5000 és 10 000 Ft-os címletek választhatók.

A www.t-mobile.hu oldalon történő feltöltésért a T-Mobile nem számít fel külön díjat, előfordulhat azonban, hogy a kártyát kibocsátó banknál a fizetés tranzakciós díjjal jár. A feltöltés sikerességéről SMS-ben vagy e-mailben is kérhető értesítés. A Mobil Vásárlással történő feltöltésről is kérhető értesítés, ám ez egy SMS árába kerül.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.