Vágólapra másolva!
Újabb futballista keveredett kínos ügybe, ezúttal az olaszok világbajnok kapusa, Gianluigi Buffon kénytelen magyarázkodni, miután María Lapiedra spanyol pornószínésznő azt állítja, Buffon megcsalta vele a feleségét.

"A nevem María Lapiedra. Páran azt mondják rólam, hogy rosszlány vagyok, de semmi sincs messzebb az igazságtól. Én igazságosztó vagyok, aki lerántom a leplet a disznókról, hűtlen férjekről" - kezdi a leleplezést a 26 éves spanyol pornószínésznő, aki egy videomegosztóra feltöltött felvételen beszélt a Buffonnal történt kalandjáról.

Forrás: www.marialapiedra.com
María Lapiedra

"Azt hiszed, hogy büntetlenül szexelhetsz fiatal nőkkel. Miért? Azért, mert híres és gazdag vagy?" - szegezi a kérdést Lapiedra a videón Buffonnak, akit disznónak nevez, a feleségének pedig azt üzeni, hogy augusztus 25-én feküdt le a kapussal, egy torinói bárban. A nő szerint Buffon azóta nem írt neki. "Nem ez az első eset, hogy ezt tette veled!" - tette hozzá az önmagát igazságosztóként definiáló nő, aki felszólítja Buffon feleségét, hogy váljon elé tőle, fossza ki, vegye el minden pénzét - ő szívesen segít neki ebben.

Lapiedra kisasszonyt az erotikus munkássága mellett azt tette híressé, hogy a fél spanyol válogatott megvolt neki, Villával, Fabregasszal, Piquéval, Puyollal és Iniestával is kapcsolatba hozták korábban. Az eddig sem unalmas történetet tovább színesíti, hogy az olasz újságokban Buffon feleségéről, Alena Seredováról azt írták, hogy a brazil-olasz csatár Juve-csatár, Amauri környékezte meg...