Hazánkban is elérhető a villámgyors Google

Vágólapra másolva!
A magyar felhasználók is elérhetik a Google keresésgyorsító újítását: az Instantot. Az új funckió bevezetése után már nem kell entert nyomni a kulcsszavak beírása után, a Google azonnal keresni kezd, ahogy abbahagyjuk a gépelést.
Vágólapra másolva!

Napi 111 évet spórolna meg az emberiség életéből, ha mindenki az Instantot használná - állítja a Google sajtóközleménye. A keresést radikálisan átalakító funkció félszavakra, hiányos kifejezésekre is azonnal mutatja a hozzá kapcsolódó találatokat.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=U34VTRDhwA72wFuo
Rajongói klip is készült a Google Instanttal

Az Instant bevezetése fokozatosan történik, először csupán maroknyi felhasználó kapja meg, majd fokozatosan bővítik a kereső új verzióját használók körét. A váltás nem jár figyelmeztetéssel, ám az minden bizonnyal mindenkinek feltűnik, hogy a Google már a félig begépelt keresősszavakra is kínál találatokat.

A kersőóriás korábban is próbálta egyre rövidebbre szabni az egy kereséshez szüksges időt. Az előző fejlesztése a Google Suggest nevű funkció volt, ami a keresőmezőbe begépelt szöveget próbálja kiegészíteni a felhasználónak.