Vágólapra másolva!
Sorsdöntő mérkőzés vár Rafael Benítezre, a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale vezetőedzőjére, akinek a szerdai BL-mérkőzés lehet az utolsó a milánói futballcsapat kispadján.

A kék-feketék vasárnap 2-1-re kikaptak a Chievo vendégeként, ezután Massimo Moratti klubelnök közölte: "szerdáig így csináljuk tovább". A média és a szurkolótábor ezt egyértelmű ultimátumnak tekinti a spanyol tréner számára, akinek tanítványai két nap múlva a holland Twentét fogadják.

Az öt meccs óta nyeretlen olasz bajnok jelenleg - az éllovas Milan mögött kilenc ponttal lemaradva - csak hatodik a Serie A tabelláján, amire hat éve nem akadt példa. Benítez azonban nem adja fel: "Legyőzzük a Twentét, és minden megváltozik. Hiszek még a bajnoki aranyban, és a vezetőség bizalmában is" - jelentette ki vasárnap.

A helyi sajtó ugyanakkor már a lehetséges utódjelöltekről ír, többek között az ex-milanos Leonardót, az angol szövetségi kapitány Fabio Capellót, a korábban az AS Romát irányító Luciano Spallettit és a volt Inter-játékos Diego Simeonét emlegetve.