Ötezer középiskolás énekli együtt a Sajtból van a Hold című dalt

Vágólapra másolva!
Fiataloknak szóló zenés darab bemutatójára készül Szalay Kriszta és a GRAMP stábja. Az előadásban Demjén Ferenc számai hangzanak el, a fináléban szereplő Sajtból van a Hold című számot az internet segítségével összekapcsolódó több ezer fős kórus együtt énekli majd.
Vágólapra másolva!

November 25-én mutatják be a Budapest Bábszínházban a Szalay Kriszta ötlete és forgatókönyve alapján készült GRAMP című fiataloknak szóló zenés színdarabot. A premier különlegessége, hogy egy időben hat helyszín kapcsolódik össze interneten keresztül a darabban, és az így létrejött több ezer fős kórus a fináléban közös produkciót ad elő.

A november 25-én a Budapest Bábszínházban debütáló zenés darab egy középiskolában játszódik, ahova egy űrlény érkezik, hogy fontos küldetését teljesítse, de ehhez szüksége van a diákok segítségére is. Az előadásban Demjén Ferenc dalai hangzanak el. A színészek között ott találjuk az ötletgazda Szalay Krisztát, Cserna Antalt és a Megasztárból ismert Torres Danit is.

A Budapest Bábszínházzal a fővárosban a West Balkánt, valamint egy-egy kaposvári, békéscsabai, tokaji és dunaújvárosi helyszínt kötnek össze a megaprodukció érdekében. Az elsősorban középiskolásokból álló óriáskórus a darab végén a szereplőkkel és a nézőkkel együtt énekli majd Demjén Ferenc Sajtból van a Hold című dalát. A további előadásokon az összekapcsolódás felvétele látható majd.

A GRAMP (groups and many people) célja, hogy egy időben egy nagy közösséggé kapcsoljon össze egy csomó embert. Ez most Demjén Sajtból van a Hold című dala segítségével valósul meg. A hat helyszín közötti internetes összeköttetést a T-Home internet biztosítja.

Az Origo Zrt. tulajdonosa a Magyar Telekom.