Vágólapra másolva!
Nyonban, az UEFA székhelyén kisorsolták az U17-es és az U19-es válogatottak Európa-bajnoki selejtezőinek csoportbeosztását, írta kedden az MLSZ honlapja.

Az U17-es és az U19-es válogatott a jövő őszi Eb-selejtezők előtt részt vesz a tavaszi elitkörben is. Az U17-es együttes március 24-29. között vívja mérkőzéseit az elitkörben, ellenfele Románia, Izland és Oroszország lesz. Esélyeit növeli, hogy a minitornának Magyarország ad otthont.

A jövő őszi U17-es Eb-selejtező rendezési jogát szintén Magyarország nyerte el, itt Norvégiával, Andorrával és Fehéroroszországgal szerepel egy csoportban. A torna mérkőzéseit szeptember 23-28. között játsszák.

U19-es válogatottunk is érdekelt a tavaszi elitkörben, a mieink a német, a török és a macedón korosztályos válogatott mellé kaptak besorolást, a minitorna találkozóit május 31. és június 5. között játsszák le Törökországban.

A válogatott ezt követően jövő év novemberében, Portugáliában vesz részt a 2012-es Eb selejtezőjén, a házigazdák mellett San Marino és Feröer-szigetek lesz az ellenfele. A találkozókat november 4-9. között játsszák.