Feri és az aranyhajú lányok

Vágólapra másolva!
Semmilyen értelemben sem terhelnek túl minket a héten a filmforgalmazók: csak a Zimmer Feri folytatása, egy Disney-mese és egy Katherine Heigl-limonádé érkezik a mozikba.
Vágólapra másolva!

Zimmer Feri 2 - 2010

Miről szól? Fikász Feri és családja kastélyszállót nyit vidéken. Feri kitalálja, hogy azzal fogja felkelteni az érdeklődést a hotel iránt, hogy elhíreszteli, kísértet járja a kastélyt.

Ki a rendező? Tímár Péter folytatta saját, '98-as Zimmer Feri-jét.

Kik a szereplők? A főszerepekben ismét Reviczky Gábor, Pogány Judit, Kovács Vanda és Szarvas József látható, és újra felbukkan Növényi Norbert is. A szálloda vendégei közt találjuk Szabó Győzőt és Schell Juditot is, Molnár Piroska pedig szellemet játszik.

Kinek ajánljuk? Lásd egy sorral lejjebb.

Mit mondunk még a filmről? A Zimmer Feri 2-t azoknak ajánljuk, akik szerint semmi sem viccesebb annál, mint ha Pogány Judit fejbe vág valakit egy palacsintasütővel. Mindenki más fájdalommentesen unalmasnak fogja találni. Olvasd el kritikánkat a filmről!

* * *

Aranyhaj és a nagy gubanc / Tangled - 2010

Miről szól? A nálunk kevésbé ismert, Galambbegy és Ligetszépe néven is futó Grimm-mesét gondolták újra a Disney-nél.

Ki a rendező? Nathan Greno, aki a Volt-on és a Csodacsibé-n dolgozott korábban és Byron Howard, aki a Volt-ot rendezte.

Kik a szereplők? Egy eszméletlenül hosszú hajú leányzó és furcsa hercege.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretik a sok vicces dumával és akcióval modernizált meséket.

* * *

Ilyen az élet / Life As We Know It - 2010

Miről szól? A racionális Holly és a csajozós Eric egy balul elsült első randi után szeretnének többé tudomást sem venni egymásról, azonban a sors közbeszól: közös barátaik halála után kénytelenek együtt vállalni a barátok megárvult kislányának felnevelését.

Ki a rendező? Greg Berlanti, aki eddig főleg tévében dolgozott, illetve a Green Lantern egyik írója és producere.

Kik a szereplők? Hollyt Katherine Heigl alakítja, aki lassan rekordot dönt az egy év alatt bevállalt gagyi romkomok számával, a pasit Josh Duhamel játssza, aki idén szintén kitett magáért, mert már a Minden kút Rómába vezet-ben is megfordult. Christina Hendricks (a Mad Men Joanja) is felbukkan, de ő sajna hamar meghal.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik a két hete bemutatott Bérgyilkosék után máris Heigl-elvonásban szenvednek.