Vágólapra másolva!
Rosszulléte miatt kihagyta a Sopron elleni Euroliga-meccset Rátgéber László világklasszis játékosa, Diana Taurasi. Az MTV szerint azonban az amerikai kosaras összeveszett egy csapattársával - a téves információt keserű szájízzel hallotta a Pécs korábbi trénere.

Rövid összeállítást közölt a Fenerbahce női kosarasairól az MTV. A hír a törökök edzője, Rátgéber László, és a világ legjobbjának tartott Diana Taurasi munkaviszonyát taglalta, majd a Sopron elleni Euroliga-meccs összefoglalója következett.

Az összeállításba azonban kisebb hiba csúszott: Taurasi ugyanis nem játszott a találkozón, a tévé szerint azért, mert "néhány órával a mérkőzés előtt olyan komolyan összekülönbözött egy csapattársával, hogy nem volt hajlandó pályára lépni."

"A műsor nagyszerű volt, Taurasi szerintem korábban sosem nyilatkozott magyar tévének. Viszont keserű lett a szám íze ettől az összeveszős információtól" - nyilatkozta az [origo]-nak Rátgéber. "Én nagyon tisztelem őket, de alaposan meg kellene válogatni az informátoraikat."

"Csak a nemzetközi szövetség weboldalát kellett volna elolvasni. Remélem, ez az összeállítás a Fener közelébe sem kerül, és Dianához sem jut el. Én lennék a legboldogabb, ha a hotelben duzzogott volna, de a helyzet az, hogy nincs jól, jelenleg Los Angelesben vizsgálják és csak karácsony után kapunk pontos diagnózist" - folytatta az edző.

A mérkőzésen a kétszeres olimpiai bajnok amerikai klasszis nélkül is győzött a Fenerbahce, ezzel továbbra is százszázalékos az Euroligában.