Gina kisétálhat a VV4-villából, de van más út is

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-be házaspárként bekerült Gina és Kristóf közül utóbbi január 2-án kiesett a játékból, felesége pedig korábban többször kijelentette, hogy magától kisétál, ha Kristóf nem maradhat a villában - az RTL Klub szerint ezért nem jár pénzbüntetés. Az első párbaj vesztesét, Leonidaszt kérdeztük a várható fejleményekről.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4 annyiban újat hozott az első három szériához képest, hogy bekerült a játékba egy házaspár és egy testvérpár is. Gina és Kristóf azonban nem maradhattak együtt pár hétnél tovább, mert Olivér kihívta párbajra a férjet, január 2-án este pedig ki is ütötte a versengésből. A kiesett Kristóf felesége korábban többször közölte a műsorban, hogy magától elhagyja a villát, ha Kristóf kiesik, ám szokatlan esemény lenne, ha kisétálna egy sok százmilliós költségvetésű, legalább öt hónapra tervezett valóságshow-ból, ahová - a csatorna közlése szerint - 18 ezer jelentkező közül válogatták be.

A szereplők szerződéseinek tartalmáról sem az RTL Klub, sem a kiesett játékosok nem nyilatkoztak kérdésünkre, de a hasonló tévéműsorok játékosait alapos, 15-20 oldalas szerződés köti a csatornához, amely rendelkezik arról, mennyi ideig kell a sajtó, a tévé rendelkezésére állni, mit tehet és mit nem tehet a csatorna által ismertté tett személy. A VV4 sajtófőnöke, Dobsi Adrienn kérdésünkre annyit elmondott, hogy nincs pénzbírság akkor, ha valaki önként elhagyja a műsort.

Ginánál - amennyiben nem a legegyszerűbb megoldást választja - inkább két másik opció jöhet szóba: vagy elkövet valami olyat, ami miatt kizárják, vagy eléri, hogy kiválasztott, netán kihívott legyen, és így essen ki a műsorból. A VV4-ből zártak már ki dulakodó, sörösdobozt és déligyümölcsöt dobáló játékost, így Gina a fizikai agressziót is választhatja, de elég, ha egy napig nem veszi fel a mikroportot, a stáb aligha hagyná benn az elmagányosodott, búskomor és az alapvető szabályt áthágó játékost.

"Ideig-óráig még bírja"

Az elsőként kiesett Leonidasz az [origo] kérdésére elmondta, hogy szerinte Gina valószínűleg nem jön ki önszántából, inkább megkéri a többieket, hogy dobják rá a jelet, és mehessen párbajozni (majd haza). "Tegnap Kristóf üzent neki, akkor még tartotta magát. Ideig-óráig még bírja, de elvileg bármikor kijöhet a villából, mert Stohl is elmondta élő adásban, hogy aki akar, távozhat. Ha végleg elpattan benne a húr, ami lehet akár most délután ötkor is, akkor persze kijöhet" - vélte.

A görög fiú nem lepődött meg azon, hogy Gina férje kiesett, inkább a szavazati arányon csodálkozott. "Azt furcsállottam, hogy nem nagy fölénnyel nyert Olivér. Ő megosztó személyiség, de mivel többet szerepel az összefoglalókban, nagyobb a show-értéke, ő maradt játékban. Nagyobb fölénnyel is nyerhetett volna, én úgy 65-35-öt tippeltem volna. Gina és Kristóf szurkolótábora mozgósította magát" - elemezte a második párbajt.

Következő kiesőnek Zsófit prognosztizálta, mert elég szürke személyiségnek tartja, aki a játék szempontjából gyengének mondható. "Napról napra változik minden a villában, nem lehet kiszámítani, hogy ki lesz benn a végén. Lehet nyertes egy szürkébb játékos is, de lehet, hogy kiviszik párbajra előbb, mert gyengének vélik. Szerintem Laci, Gigi és Béci a három legerősebb egyéniség odabenn. Alekosz is odaérhet a dobogóra, de őt egy perc alatt meg tudják utálni a többiek, ha olyat szól, Éva pedig biztosan nem jut el a végéig, mert nem hiszem el, hogy az a fajta gonoszság, rosszindulat, ami benne van, hosszabban kell a nézőknek" - mondta a régi lakótársakról.

Összességében nem bánja, hogy kipróbálta a realityt: "Volt egy-két elem, amit kihagytak az összefoglalóból, és engem érdekesebbé tehetett volna a nézők szemében, de nem tisztem minősíteni mások munkáját. Voltak hosszú beszélgetéseim, akár Zsófival, akár Alekosszal, de ezekből semmit nem láttak-hallottak a tévézők. Nem csináltam benn olyan zajos dolgokat, mint Éva. Mindegy, így alakult, örültem, hogy ott lehetettem benn."