Vágólapra másolva!
Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója szerint még a héten eldőlhet, hogy a csapat volt labdarúgója, Ruud van Nistelrooy visszatér-e a klubhoz. Bár a Real mindent megmozgat, hogy megszerezze Van Nistelrooyt, a csatár jelenlegi csapata, a Hamburg kijelentette, hogy nem hajlandó megválni tőle.

"Rajta vagyunk az ügyön" - nyilatkozta csütörtökön Valdano. "Így vagy úgy, de végleges döntés lesz még ezen a héten."

A holland válogatott csatár tavaly januárban igazolt a Hamburger SV-hoz, miután három és fél szezon alatt, 68 mérkőzésen 46 gólt szerzett a Real színeiben. A német gárdánál az idény végén jár le a szerződése, és a hamburgi vezetőség kijelentette, ragaszkodik Van Nistelrooyhoz.

Armin Veh, a Hamburg edzője a dpa hírügynökségnek elmondta, tudja, Van Nistelrooy Madridban szeretne letelepedni a pályafutása befejeztével, de egyelőre hallani sem akarnak arról, hogy a Realhoz igazoljon, főleg most, hogy végre ismét egészséges.

A Real azért szeretne csatárt igazolni, mert Gonzalo Higuaín nemrég műtéten esett át, és jelenleg Karim Benzema az egyetlen középcsatár, márpedig José Mourinho edző szerint szükség van még egy támadóra a francia mellett. A média által bedobott nevek között Van Nistelrooyé mellett többek között Emmanuel Adebayoré, Miroslav Kloséé, Mario Gomezé és Szalai Ádamé is szerepelt.