Vágólapra másolva!
Vladan Filipovics szerint Gera Zoltán hamarosan távozhat a Fulhamtől. A menedzser az [origo]-nak adott nyilatkozatában Huszti Szabolcs Zenittől való távozását is valószínűnek tartotta.

"Mindössze egy hét maradt az átigazolási időszakból, és Gera Zoltánnak jó esélye van arra, hogy a Fulhamtől új csapathoz szerződjön" - nyilatkozta az [origo] - nak a menedzser. Filipovics szerint a játékos helyzete a kevés játéklehetőség miatt tarthatatlan, és vasárnap a menedzser a Fulham vezetőinek jelezte is, hogy megoldást kell találniuk.

Filipovics nem nevezte meg Gera lehetséges új klubját, de azt mondta, Angliából és több európai országból is vannak kérők. Korábbi sajtóhírek szerint Gerát a Werder Bremen, a Wolfsburg és a Panathinaikosz is szívesen szerződtetné.

Geráról a Fulham menedzsere, Mark Hughes a napokban úgy nyilatkozott, hogy bár megérti a magyar játékos aggodalmait a kevesebb játéklehetőség miatt, mindenkép szeretné megtartani, ez ügyben tárgyalt is a játékossal.

Filipovics Huszti Szabolcs Zenittől való távozásáról sem árult el konkrétumokat, de szerinte az orosz élvonalban csak elvétve lehetőséget kapó középpályás is rövid időn belül klubot válthat. Husztit korábban a Zaragozával hozták hírbe, ezt a lehetőséget most Filipovics cáfolta.