Vágólapra másolva!
A szezon egyik nagy meglepetése Angliában a Blackpool remek szereplése, az újonc stabilan tartja magát a középmezőnyben. A csapat egyik legjobbja a skót középpályás, Charlie Adam, akiért a Liverpool állítólag négymillió fontot ajánlott.

A bajnokság rajtja előtt a Blackpoolt a biztos kiesőjelöltek közé sorolták, az újonc azonban eddig minden előzetes várakozást felülmúlva szerepel a Premier League-ben. A csapat egyik kulcsembere a skót középpályás, Charlie Adam, aki négy gólja mellett négy gólpasszt is adott, és az együttes motorjának számít. Fel is figyeltek rá a riválisok, az edzője, Ian Holloway szerint három ajánlat érkezett.

A tréner elárulta, hogy a Birmingham City, az Aston Villa és a Liverpool is szeretné megszerezni Adamet, utóbbi két egyesület négymillió fontot ajánlott érte, ami a szakember szerint egy sértéssel ér fel. "Ha Charlie csak négymilliót ér, akkor skót vagyok, és a nevem McTavish" - jelentette ki a hangzatos nyilatkozatairól elhíresült edző.

Angol lapértesülések szerint egyébként Adam szerződésében szerepel egy záradék, hogy vételárának húsz százalékát ő kapja, azonban erről állítólag hajlandó lenne lemondani a Liverpool kedvéért. A Vörösök következő ajánlata a hírek szerint ötmillió font lesz.

További átigazolási hírek:

Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur szerződéshosszabbítást ajánlott Gareth Bale-nek, aki az új kontraktus alapján heti százezer fontot kereshet.

A Manchester City szélsője, Shaun Wright-Phillips kölcsönbe a Fulhambe kerülhet, és a londoniaknak opciós joguk lesz a végleges megvételére.

A veterán brazil középpályás, Rivaldo egy évre aláírt a Sao Paulo FC-hez.

A Hoffenheim szenegáli támadója, Demba Ba kölcsönbe a West Ham Unitedhez került.