Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén az Ipswich Town hazai pályán 1-0-ra nyert az Arsenal ellen, a mérkőzés egyetlen gólját Priskin Tamás szerezte. A visszavágón 60 percig tartotta magát a másodosztályú együttes, végül 3-0-s vereséget szenvedett.

Eredmény, Ligakupa-elődöntő, visszavágó:
Arsenal - Ipswich Town (II. osztályú) 3-0 (0-0)
London, Emirates Stadium
v.: Mark Halsey
Arsenal: Szczesny - Sagna (Eboue, 18.), Djourou, Koscielny, Clichy - Denilson, Wilshere, Fabregas, Bendtner - Arsavin (Walcott, 84.), Van Persie (Nasri, 84.)
Ipswich: Fülöp - Leadbitter, McAuley, Delaney, O'Dea - Kennedy, Healy, Norris, Edwards - Wickham, Priskin (Scotland, 63.)
gól: Bendtner (61.), Koscielny (64.), Fabregas (77.)
továbbjutott: az Arsenal 3-1-es összesítéssel

Az első félidő Arsenal-fölényben telt el, Fülöp jól állta a sarat, volt néhány szép védése, a 23. percben Van Persie fejeésénél pedig a léc kisegítette a válogatott kapusát. Fordulás után negyedórán át úgy tűnt, képes lesz tartani a ritmust a másodosztályú együttes, a 61. percben azonban Bendtner villant, egy hosszú indítást a 16-os bal oldali csücskénél lekezelt, megtolta befelé a labdát, s úgy rúgta el a bal sarokba, hogy Fülöpnek esélye sem volt a védésre (1-0).

Megpróbált váltani a vendégcsapat, Priskin Tamás helyére Scotland érkezett, de a 64. percben már 2-0 állt az Arsenal neve mellett. Egy bal oldali szögletre Fülöp nagyon rosszul mozdult ki, Koscielny megelőzte és az üres kapuba fejelt (2-0).

A 77. percben Fabregas találatánál végleg eldőlt a döntőbe jutás kérdése, az Arsenal 3-0-ra diadalmaskodott, s 3-1-es összesítéssel bejutott a Ligakupa fináléjába.

A másik elődöntő visszavágóját szerdán 20.45-kor játsszák, az első mérkőzést a West Ham 2-1-re nyerte hazai pályán a Birmingham ellen.