Vágólapra másolva!
Lisztes Krisztiánnal szóban már megállapodott a Vasas focicsapata, Ferenczi István pedig marad az egyesületnél. A csatárt megkereste a Kecskemét, amelynek azonban előbb a fővárosi klubbal kellett volna tárgyalnia.

Szóban már megállapodott Lisztes Krisztiánnal a Vasas, ha a korábbi Werder Bremen-játékos aláírja a papírokat, másfél évig az angyalföldieknél játszhat.

"Ma már részt vett a délelőtti edzésen, nagyon jó hangulatban telt az egész. Komjáti András vezetőedzővel a pályafutása és az emberi kvalitásai alapján is Lisztes mellett döntöttünk, ráadásul nálunk hiányposzt volt az övé" - mondta az [origo]-nak Vancsa Miklós, a Vasas focicsapatának ügyvezetője.

A klubnál ugyanakkor rossz szájízzel vették tudomásul, hogy Ferenczi Istvánért más egyesületek is bejelentkeztek.

"Amennyiben a Kecskemét - és ahogy hallom, más klubok is - valóban tárgyaltak vele, azt nagyon nehezményezem, mert erre nem lett volna joguk. Nem szeretnénk ügyet csinálni belőle, de még másfél év van Ferenczi szerződéséből, és csak fél évvel annak lejárta előtt tárgyalhattak volna vele más klubok, addig csak rajtunk keresztül - de minket nem keresett meg senki" - panaszolta az ügyvezető, hozzátéve: "Ahogy a játékos nyilatkozta is, Magyarországon ő csak a Vasasnál akar játszani, gondolom mert mi mindig nagyon korrektül álltunk hozzá."

Vancsa elmondása szerint még egy posztra próbál erősíteni a Vasas, de a bajnokság második felének nekivágó keret 99 százalékig végleges.