Ötéves kisgyerek is indul a Csillag születikben

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szezonjában hetvenhárom éves nagymama mellett ötéves kisfiú is megméreti magát, szintén táncos műfajban.
Vágólapra másolva!

Április 2-án indul a Csillag születik harmadik szezonja, amely legfőképp abban különbözik a felnőttkorú popsztár-jelölteknek esélyt adó, licencműsortól, az X-Faktor-tól, hogy előbbiben nincs korhatár és nincs műfaji megkötés sem, azaz, nem csak énekeseket várt az RTL Klub a castingra.

A Back Step nevű formáció például kisgyerekekből állt össze. "Öten vannak, ötéves a legfiatalabb, tizenhárom a legidősebb. Két fiú, három lány van nálam, breaket, hiphopot, electic boogie-t, akrobatikát mutatnak be, lesznek szaltók, erőelemek, kézen átfordulás. Budapesti gyerekek, múlt szeptember óta vannak együtt. Én raktam össze a csapatot, a későbbiekben nyolc főig szeretnénk feltornászni, az lenne az ideális" - mondta az [origo]-nak tánctanáruk, Ananász.

Forrás: RTL sajtóklub, Bársony Bence

Heti három-négy nap van edzésük, tanáruk szerint amit eddig elértek, az már nagyon pozitív. "Több tánciskolát megvertek már, pedig máshol évek óta együtt a csapat. Cél, hogy folyamatosan megújuljanak. Az összes gyerek hiperaktív, azért is hozták őket a szülők hozzám, hogy levezessék az energiát - amúgy kezelhetőek. Ez a formáció kimondottan erre a műsorra állt össze, mindenki nagy kedvvel vállalta a versenyt. A legfiatalabb, az ötéves Kornél, neki Kis Atom a beceneve: ő állandóan pörög, és minden versenyen, amin elindult, nyert. Hároméves kora óta van nálam" - tette hozzá a koreográfiáért felelős tanár.