Vágólapra másolva!
Hiába jutott be könnyedén a wimbledoni nőitenisz-torna harmadik fordulójába Ana Ivanovic, a rendkívül csinos szerb teniszező frusztrált amiatt, hogy edzője, Darren Cahill kevesebb időt tölt vele. A szakember ugyanis segíti a brit Andy Murray munkáját is.

Érdekes helyzetben van Ana Ivanovic és Andy Murray, a világ legjobb teniszezői között jegyzett két versenyző ugyanis sportszergyártójuk jóvoltából ugyanazzal az edzővel készül. Márpedig ez egy olyan nagy tornán, mint a wimbledoni viadal hátrányosan érintheti egyik vagy másik munkáját.

"Szeretném megkérni, hogy töltsön velem több időt, de nagyon nehéz a helyzet, hiszen Murray munkáját is segíti és televíziós feladatai is vannak" - nyilatkozta az egykori világelső szerb játékos, aki a második fordulóban így is sima, 6:3, 6:0-s győzelmet aratott a görög Eleni Daniilidou ellen.

"Az eredeti terv az volt, hogy többet foglalkozik velem, de ez megváltozott, amióta Andy is képbe került. Amikor Amerikában voltam és együtt dolgoztunk, az meghozta az eredményt."