Vágólapra másolva!
A Premier League-be frissen feljutott Queen's Park Rangersnél tisztában vannak azzal, hogy alaposan meg kell erősíteniük a keretet az élvonalhoz, azonban a klub egyelőre nem túl aktív a játékospiacon. A hírek szerint a tulajdonos, Flavio Briatore mindenképpen szeretne legalább egy nagynevű igazolást, és angol lapértesülések szerint nincs kizárva, hogy a londoniak egy aranylabdást szereznek meg, mégpedig ingyen.

A tavaly nyáron az Arab Emírségekbe, az Al-Ahlihoz szerződött olasz középhátvédnek, Fabio Cannavarónak ugyanis lejárt a szerződése, és nem kínáltak neki újat, jobban mondva a szakmai stábban számítanának rá, Cannavaro azonban még nem akar visszavonulni.

A világbajnok úgy véli, hogy még képes magas szinten játszani, és a News of the World úgy tudja, hogy a QPR szívesen leigazolná. Elképzelhető tehát, hogy a következő idényben Buzsáky Ákos egy aranylabdással játszhat majd együtt.

További átigazolási hírek:
A Juventus érdeklődik a városi rivális Torino védője, Angelo Ogbonna iránt. Az Udinese kolumbiai védője, Víctor Zapata a Villarrealban köthet ki.

A Le Parisien értesülései szerint az Olympique Lyon 25 millió eurót fizetne a Sochaux két játékosáért, Marvin Martinért és Rijad Budebuzért.

Az Aston Villa szeretné visszacsábítani egykori középpályását, James Milnert a Manchester Citytől. Az AS Roma legújabb kiszemeltje az Ajax Amsterdam kapusa, Maarten Stekelenburg.