Balatoni valóságshow-t forgat Éden Hotel-szereplőkkel a Viasat3

Vágólapra másolva!
Az Éden Hotel négy játékosa is szerepel az Aranypart című realityben, amelyet júliusban és augusztusban forgat a Viasat3.
Vágólapra másolva!

"Buli a Balatonon, cenzúra nélkül!" a jelszava az Aranypart című valóságshow-nak, amelyet Siófokon vesz fel a nyáron a Viasat3 megbízásából a Mastiff Hungary, amely az Éden Hotel-t is gyártotta. A reality ősszel kerül a képernyőre, és a csatorna kérésére a nyolcfős csapat felét volt realityszereplők adják, olyan fiatalok, akik képernyőn voltak 2011 tavaszán a csatorna egyik legnagyobb sikerének tartott Éden Hotel-ben. A többi, bevállalósnak mondott jelentkező közül a napokban válogat a csatorna, mivel négy hely még kiadó a csapatban.

Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatív igazgatója elmondta az [origo]-nak, hogy tabuk nélküli műsort terveznek, és az Éden Hotel-ből olyanokat szerepeltetnek majd, akik egy másféle realityben is jól működnének. Ez ugyanis nem olyan - intrikával, összeesküvésekkel terhelt - stratégiai játék, kieséses, fődíjért menő valóságshow lesz, mint amit Kolumbiában vettek fel 2010 végén, hanem inkább bulizós széria, úgynevezett partiarcokkal. "Azért nem csak szórakoznak majd, lesz feladatuk, fenn kell tartaniuk magukat, valami munkát vállalniuk kell a strandon vagy egy sörözőben. Itt nem lesz kiesés, nem lesz új ember beköltözése, inkább azt mutatjuk be, hogyan él, üdül egy magyar fiatal a Balatonnál" - tette hozzá.

viasat3

A leírás alapján ez a reality lehet a Jersey Shore magyar megfelelője, amelyből sok hasonló készült már több országban (a németek Ibizán forgattak ilyet). A Jersey Shore az amerikai MTV történetének egyik legnagyobb dobása, három évad futott belőle, ragyogó nézettséggel megy 2009 decembere óta.