Vágólapra másolva!
Katasztrofálisan kezdte az idényt a Wolfsburg, hiszen a német kupában rögtön az első fordulóban kiesett az RB Leipzig ellen. A találkozón a keret legértékesebbnek tartott játékosa, a brazil Diego nem lépett pályára, és várhatóan nem is fog többet, mert fegyelmezési okok miatt Felix Magath a tartalékok közé száműzte - a középpályást az Atlético Madrid mentheti meg.

A 26 esztendős irányító egy évvel korábban 15,5 millió euróért érkezett a Juventustól, a torinóiak pedig 2009 nyarán 27 milliót fizettek érte a Werder Bremennek, Diego azonban egyik helyen sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Wolfsburgban pedig a bajnokság hajrájában megmagyarázhatatlan tettet hajtott végre: amikor egy nappal a Hoffenheim elleni bajnoki előtt megtudta, hogy csak kispados lesz, egyszerűen hazament, és másnap nem jelent meg a stadionban. Így aztán nem meglepő, hogy Magath nem csak pénzbüntetést szabott ki rá, de kijelentette: amíg ő az edző, Diego nem szerepelhet a nagycsapatban.

Ennek megfelelően szeretnék eladni, és bár korábban felmerült, hogy a Málaga veszi őt meg, most úgy tűnik, hogy a brazil az Atlético Madridban folytathatja. Diego a Kickernek nyilatkozva elmondta: a spanyolok ajánlatot tettek érte, és a jelenlegi fizetésénél kevesebbért is hajlandó lenne váltani - míg most évi négymillió eurót keres, addig az Atléticónál 2,5 millió lenne a bére.

További átigazolási hírek:
A Sevilla elefántcsontparti középpályása, Romaric a török Bursasporba igazolt. A Juventus csatára, Amauri iránt az Olympique Marseille érdeklődik. A Zenit Szankt-Petyerszburg nyolcmillió eurót ajánlott a Juventus középhátvédjéért, Leonardo Bonucciért.

A Mallorca kameruni csatárát, Pierre Webót a török Eskisehirspor szeretné leigazolni. A Liverpoolt a Wigan Athletic szélsőjével, James McCarthyval hozták kapcsolatba. A Real Madrid középpályása, Sergio Canales kölcsönbe a Valenciához került. A Manchester City megszabadulna Mario Balottelitől, aki szívesen menne vissza Olaszországba, ügynöke, Mino Raiola előbb a Romának ajánlotta be, de a fővárosiak visszaléptek, mikor meghallották a problémás csatár igényeit, így jelenleg a Milan tűnik a legesélyesebbnek a megszerzésére.