Vágólapra másolva!
Még nincs döntés Mészöly Géza vezetőedző jövőjéről Újpesten. Bár szóba került a bajnokságot zsinórban négy vereséggel kezdő tréner leváltása, egyelőre azonban ez korántsem biztos.

Az első négy fordulóban pontot sem szerzett és gólt sem rúgott az Újpest, Leo Beenhakker sportigazgató ezért Mészöly Géza távozása mellett érvelt hétfőn, írta a kerületi önkormányzat honlapja. A délelőtti edzést nem Mészöly tartotta, ám mindössze azért, mert maga is részt vett a jövőjéről folyó megbeszélésen, közölte Bartha Csaba ügyvezető.

Bartha elmondta: szerdáig alaposan megvizsgálják a helyzetet, de egyelőre korántsem biztos, hogy edzőváltás lesz.

"Nem tagadom, felmerültek érvek a maradása mellett és a távozása ellen is, ezeket számba vesszük, és azután döntünk. Teljeskörűen meg kell vizsgálni azt egy klub életében, mivel jár egy vezetőedző lecserélése, sok érvet kell figyelembe venni egy ilyen bajnoki kezdés után az értékeléskor. Mészöly Géza helyett valóban Víg Péter vezényelte az edzést, de ennek oka az volt, hogy a jelenlegi szakvezető is részt vett a megbeszélésen. Kedden szabadnap lesz, szerdáig eldől az, marad-e a Mészöly Géza a helyén" - közölte az ügyvezető.