Vágólapra másolva!
A Juventus eddig is kifejezetten aktív volt a játékospiacon, de a jelek szerint a torinóiak számára még nem ért véget az átigazolási szezon. A klub egy balszélsőn kívül még egy középhátvédet szeretne igazolni, és a két kiszemelt a brazil Alex a Chelsea-ből, illetve a Copa Américán feltűnt uruguayi Sebastián Coates.

Angol lapértesülések szerint a torinóiak sportigazgatója, Giuseppe Marotta a napokban Londonba utazott annak érdekében, hogy megszerezze a Chelsea brazil középhátvédjét, Alexet.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint azonban nincsen szó arról, hogy megvennék a védőt (az angol újságok azt írták, hogy az olaszok 7,5 millió fontot fizetnének érte), hanem csak kölcsönbe szeretnék őt megszerezni egy évre, opciós joggal a végleges megvásárlására.

Az olasz sportlap úgy tudja, hogy a Juve komolyabb összeget inkább a fiatal uruguayi bekkért, Coatesért adna, aki a montevideói Nacional egyik erőssége.

További átigazolási hírek:
A paraguayi csatár, Nelson Haedo-Valdez az orosz Rubin Kazanyba igazolt. A Liverpool fiatal spanyol középhátvédje, David Ayala a Norwich Citybe tart.

www.global-soccer.eu