Vágólapra másolva!
Raúllal, Samuel Eto'óval és Wesley Sneijderrel is tárgyalt a Málaga, mondta a spanyol labdarúgócsapat dúsgazdag katari tulajdonosa, Abdullah al-Thani sejk a helyi al-Sharq című napilapnak. A sejk szerint a cél, hogy a klub az egyik legjobb legyen Spanyolországban.

Már több mint 50 millió eurót költött a nyári átigazolási szezonban a Málaga labdarúgócsapata, amely Ruud van Nistelrooy, Jeremy Toulalan, Diego Buonanotte, Santi Cazorla és Joris Mathijsen személyében válogatott játékosokkal erősített.

A csapat tulajdonosa, Abdullah al-Thani sejk a katari al-Sharq című napilapnak úgy nyilatkozott, tárgyalásban állt Raúllal, Samuel Eto'óval és Wesley Sneijderrel is, akik nem zárkóztak el a tárgyalásoktól.

"Részletes tervünk van a jövőre nézve, célunk, hogy a Málaga a legnagyobb spanyol klubok közé emelkedjen. A Bajnokok Ligájában, de minimum az Európa Ligában szeretnénk indulni, ambícióinknak nincs határa. Nem gond, ha hatvanmillió eurót elköltünk tíz játékosra, mert megvannak a forrásaink a következő hatvanmillióra is" - mondta Abdullah al-Thani sejk.