Vágólapra másolva!
A Premier League második fordulójában a Chelsea labdarúgócsapata megszerezte szezonbeli első győzelmét. A WBA elleni találkozón Petr Cech sérülés miatt nem védhetett, helyettese, a portugál Hilário teljesítményével viszont André Villas-Boas vezetőedző nem lehetett maximálisan elégedett, mert a hírek szerint szeretné megszerezni a Juventus cserekapusát, Marco Storarit.

Olasz lapértesülések szerint a Chelsea megfigyelői ott voltak csütörtökön Bariban, a TIM-kupán, ahol a Milan, az Inter és az AC Milan három, egyaránt 45 perces mérkőzést játszott egymással.

A torinóiaknál Storari védett, és a londoniak elsősorban rá voltak kíváncsiak, mert a Chelsea szeretne egy rutinos és megbízható kapust igazolni ara az időre, amíg Cech sérült. A cseh az egyik edzésen szenvedett térdszalag-sérülést, és legalább egy hónapot kell kihagynia, ám a Stamford Bridge-en tartanak attól, hogy hosszabb ideig is hiányozhat.

A Tuttosport értesülései szerint a torinóiak hajlandóak lennének elengedni Storarit, de csak akkor, ha cserébe megkapják a Chelsea-től a brazil középhátvédet, Alexet, akit már hetek óta szeretnének leigazolni. A védő állítólag nem zárkózik el attól, hogy Torinóba szerződjön, de csak akkor, ha a transzfer végleges, nem pedig kölcsönadás.

További átigazolási hírek:

A Köln leigazolta a Porto középhátvédjét, Henrique Serenót. A Stade Rennes visszautasította az Arsenal 20 millió eurós ajánlatát középpályásáért, Yann M'Viláért.

A Maccabi Haifa dél-afrikai védője, Tsepo Masilela kölcsönbe a Getaféhoz került. A Manchester City balhátvédje, Wayne Bridge nemet mondott a Celtic kölcsönvételi ajánlatára.

www.global-soccer.eu