A nap sorozatképe: szőke szépség, pecabottal

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A sorozatban a főszerepet Anne Heche alakítja, akit a nagyközönség Harrison Ford oldalán ismerhetett meg a Hat nap, hét éjszaka című mozifilmben. Ő játssza Marin Frist írónőt és párkapcsolati szakértőt, aki azt gondolja, már mindent tud az emberi viszonyokról. Környezetváltozás miatt Alaszkába, egy Elmo nevű kisvárosba költözik, ahol facér férfiak érdeklődését kelti fel. Melyik ez a széria?

life
life

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (dedikált könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg a negyedik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között szeptember 12-én lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat a LifeNetwork, a Viasat3, a Tv2, az HBO és az RTL Klub ajánlotta fel.