Csinos nővérke a Jóban Rosszban klinikáján

Vágólapra másolva!
Az utóbbi napokban két új szereplővel bővült a Jóban Rosszban: egy csinos nővér, Mónika, és egy sármos orvos, Dr. Bezerédi Szilárd érkezett a Csillagvirág Klinikára.
Vágólapra másolva!

Két szereplő érkezett a Tv2 szappanoperájához: Sallai Nóra (a képen) és Kedvek Richárd szerint beilleszkedésüket a kedves fogadtatás is megkönnyítette. "Korábban egy hazai bank reklámkampányában szerepeltem, ennek kapcsán értesültem a castingról, ahol rögön beválogattak Mónika szerepére. A csapat nagyon kedvesen fogadott, olyan mintha mindig is itt lettem volna. A legtöbb jelenetem Madár Verával és Juhász Adrival van, sőt, velük egy öltözőn osztozunk. Nagyon aranyosak a lányok, a munkán túl, baráti viszony is kialakulóban van köztünk" - nyilatkozta előbbi a Tv2-nek.

tv2

Az Tv2 napi sorozatában Kedvek Richárd is szerepet kapott. "A színházban hozzászoktam már a rajongókhoz. A második évadom végére egy női fanklub is alakult, amire az egyik barátom hívta fel a figyelmemet. Azóta megismerkedtem a hölgyekkel, akik nagyon kedvesek, aranyosak, azóta is tartjuk a kapcsolatot" - mesélte a Jóban Rosszban új pszichológusa.