Vágólapra másolva!
A montenegrói Miodrag Dzudovic felajánlotta Wayne Rooney-nak, hogy felszólal a védelmében, amennyiben az angol csatár fellebbez az Eb csoportmeccsekre szóló eltiltása miatt.

Rooney Dzudovic megrúgása miatt kapott piros lapot az angolok utolsó Eb-selejtezőjén, és mivel az UEFA hárommeccses eltiltással sújtotta, nem játszhat az ukrán-lengyel közös rendezésű Eb csoportmeccsein.

Az angol szövetség egyelőre még nem döntött arról hogy fellebbez-e - a hivatalos értesítés megérkezése után három napjuk van a fellebbezés postázására -, de a montenegrói játékos felajánlotta, szívesen kampányol Rooney eltiltásának csökkentése mellett.

"Nem találom igazságosnak Rooney büntetését, meggondolatlanul cselekedett, de aztán gyorsan rájött, mit tett, és elnézést kért tőlem. Elég fájdalmas volt a rúgás, be is dagadt kicsit a lábam, de szerencsére megúsztam zúzódás nélkül" - nyilatkozta az orosz Szpartak Nalcsik 32 éves védője a Daily Mirror című angol lapnak.

Dzudovic azt is elmondta, jövő nyáron szívesen játszana az Eb-n újra Rooney ellen, akit nagyszerű játékosnak tart. Ehhez persze előbb ki kéne jutnia csapatával az Eb-re, a pótselejtezőn a csehekkel játszik a montenegrói válogatott.