"Hülye, melankolikus nóták" estéje az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
"Nem tetszett a mai este, ez a sok hülye, melankolikus nóta. Nem tudom, a világ csak ilyeneket tud díjazni?" - fakadt ki Nagy Feró november 12-én az RTL-es tehetségkutató vége felé, mivel jóformán csak lassú számokat adtak elő a versenyzők.
Vágólapra másolva!

Lassú tempójú adást láthattak az X-Faktor követői november 12-én, a díjnyertes slágerekkel próbálkozó versenyzők (nyilván nem összebeszélve) szinte csak érzelgős, romantikus dalokkal rukkoltak elő: gyors csak a közös szám volt (a Sorskerék, Tóth Verától), még a két párbajdal is aggasztóan álmosító tempóval bírt. Ezt a mentorok egyike, Nagy Feró is szóvá tette, aki ezúttal nem a szokásos frázisokat pufogtatta ("fantasztikus estén vagyunk túl, iszonyúan tehetségesek vagytok!"), hanem komolyan kritizálta a dalválasztást.

Ördög Nóra fél tíz körül lezárta a szavazást (de előtte bejelentést tett), majd megérkeztek a végleges eredmények. Biztosan továbbjutott a következő show-ba Baricz Gergő, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Kováts Vera, Muri Enikő és a Rocktenors - ezúttal Bagosi Alexa és Lil C párbajozott.

rtl

Nagy Feró dicsérte a Bryan Adams-féle Heaven-nel próbálkozó, bizonytalannak tűnő Alexát: "Sokkal jobb voltál, mint a versenyben, Lil C pedig a dal második részében szétesett" - vélte. Keresztes Ildikó szerint a félvér fiú jobban színpadra termett (ráadásul ő a mentora), így Alexa távozása mellett voksolt. Malek is kritikus volt, őt egyik párbajdal sem győzte meg, ezek alapján mindkettőt kiejtette volna - a múltjuk miatt Lil C-t marasztalta. "Elfogyott az erő a párbajdalban, szerintem Alexa sem énekelt jól a végén" - kommentálta a finálét Geszti Péter, ezzel pedig eldőlt, Feró versenyzője esett ki.