Új marketing és kommunikációs igazgató a Tv2-nél

Vágólapra másolva!
B. Csejtei Ildikó irányításával folytatja munkáját a Tv2 marketing és kommunikációs igazgatósága.
Vágólapra másolva!

Új taggal bővül a Tv2 vezetése: B. Csejtei Ildikó végzi a jövőben a marketing és kommunikációs igazgatóság irányítását. Az új igazgató felel a továbbiakban a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért, a PR csoport, a marketing csoport, a promo és grafikai csoport irányításáért - adta ki közleményben a csatorna.

B. Csejtei Ildikó 2007 óta a Hungaropharma Zrt. üzletfejlesztési és marketing vezetői pozícióját töltötte be, ahol a B2B feladatokat ellátó Marketing Osztály és a Gyöngy Patikák franchise rendszert üzemeltető és B2C kommunikációt végző Üzletfejlesztési és Kommunikációs Osztály irányításáért felelt. Ezt megelőzően 2000-2007 között a Sanoma Budapest Zrt.-nél dolgozott marketing és PR igazgatóként, 1997-2000 között pedig az ÁB-AEGON Biztosító Zrt.-nél látta el ugyanezt a feladatkört.

A szakember kilenc éven keresztül volt tagja a Magyar Reklámszövetség Elnökségének, és 2002 óta állandó zsűritagja az IAA (Nemzetközi Reklámszövetség) Magyarországi Tagozata által kiírt kampányhatékonysági pályázat (EFFIE) elbíráló testületének.