Vágólapra másolva!
Bár az FTC a második félidő nagy részében emberelőnyben játszott, mégsem tudott gólt szerezni a Kaposvár ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójában.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
FTC - Kaposvári Rákóczi 0-0
Albert-stadion, 2000 néző
v.: Németh
FTC: Jova - Jovanovic (Tóth B., 78.), Balog Z., Klein, Junior - Hakola, Maróti (Lisztes, 46.), Józsi, Abdi (Zsivóczky, 71.) - Pölöskey, Somalia.
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Graszl, Jánvári - Balázs (Haruna, 76.), Hegedűs, Pedro, Bőle (Kulcsár K., 54.), Gujic (Alekszejev, 89.) - Peric.
sárga lap: Pölöskey (62.), illetve Peric (24., 58.), Gujic (86.)
kiállítva: Peric (58.)

Az első félidő elég egyoldalú küzdelmet hozott: a Ferencváros szinte saját kapujához szegezte a kaposvári együttest, ám a vendégek kapusa többször is bravúrral akadályozta meg a gólszerzésben a hazai támadókat. A Kaposvár gyakorlatilag csak egyszer lépte át veszélyesebben a felezővonalat, de ekkor Peric az első 45 perc legnagyobb lehetőségét puskázta el, igaz, kellett ehhez Jova kiváló védése is.

A fordulást követően nem sokkal ismét Peric került ziccerbe, de Sisa Tibor csapatának házi gólkirálya újfent hibázott, ráadásul négy perccel később tovább sújtotta saját csapatát, ugyanis egy teljesen felesleges kezezést követően második sárga lapját is megkapta, így a kiállítás sorsára jutott.

Détári Lajos tanítványai ugyanakkor nem tudtak mit kezdeni az emberelőnnyel, így maradt a gól nélküli döntetlen. A Ferencváros egymást követő második hazai mérkőzésén játszott 0-0-t, a Kaposvár pedig tizenegyedszer végzett döntetlenre a szezonban.