Vágólapra másolva!
A Békéscsaba pénzbüntetéssel sújtotta a ferencvárosi Martin Kleinnek a múlt szombati labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzésen sérülést okozó, majd egy közösségi oldalon cselekedetével hencegő Balogh Miklóst.

"A továbbiakban nem szeretnénk ezzel az üggyel foglalkozni. Zsebbevágó volt számára az említett mondat, így karácsony előtt - mondta Gera Imre ügyvezető a beol.hu-nak. - Balogh Miklós pénzbüntetést kapott, összege nem publikus."

Balogh a Facebookon azt írta egy ismerőse kommentjére reagálva, hogy csak egy korábbi esetet törlesztett, ezzel pedig nagy felháborodást váltott ki a zöld-fehérek körében. A ferencvárosiak nyílt levelet is megfogalmaztak, amit elküldtek Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének.

Gera Imre kitért rá, hogy Balogh Miklós azóta már megbeszélte az esetet Martin Kleinnel, bocsánatot kért tőle ugyanúgy, ahogy a csapattársaitól és a vezetőségtől is.

A Fradi Békéscsabán gól nélküli döntetlent ért el, majd a hazai visszavágón 2-2 lett az eredmény, így a másodosztályú Békéscsaba idegenben szerzett gólokkal jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.