A Született feleségeknek vége lesz, Eva Longoria már a jövőt tervezi

Vágólapra másolva!
A Született feleségek Gabyja, Eva Longoria ezúttal a kamera másik oldalán tűnhet fel, executive producerként igazgat egy leendő ügyvédes sorozatot.
Vágólapra másolva!

A jobbára tinédzser korú nézőket kiszolgáló CW csatorna (Vámpírnaplók, Tuti gimi, 90210) rendelte meg a Vega v. Vega című széria forgatókönyvét: a történet szerint egy fiatal, tehetséges és ambíciózus ügyvédnő kénytelen közös praxist vinni édesanyjával, aki egykor úttörőnek számított a jogi szakmában. A páros viszonya nem éppen felhőtlen, így a jogi esetek taglalása mellett vaskos magánéleti szálra is számíthatunk.

ABC

A Született feleségek-ben Gabrielle Solist alakító Eva Longoria a sorozat végeztével néz új munka után, ám egyáltalán nem biztos, hogy a Vega v. Vegá-ban a képernyőn is láthatjuk majd. A színésznő ugyanis - a Született feleségek egyik producerével, George W. Perkinsszel és a több tévéfilmet készítő Sunta Izzicupóval együtt - executive produceri szerepet tölt be a projektnél. Longoriának nem ez az első munkája producerként, a The Philanthropist című tévéfilm mellett több alkalommal dolgozott a legjobb latin előadóknak járó ALMA-díjak átadó gáláján - pontosabban azok tévés közvetítésén - is.